خرید کمپرسور اسکرو
خرید پمپ باد اسکرو با قیمت ویژه
کمپرسور اسکرو چیست؟
این دستگاه یک پمپ هوای گازی است و عملکرد آن دورانی است. گنجایش این دستگاه از ۱۰۰۰ لیتر شروع می شود و متناسب با نیاز مشتری افزایش پیدا می کند. به این وسیله کمپرسور باد نیز گفته می شود در صنایعی که نیاز به حجم بالای هوای فشرده است از این دستگاه استفاده می شود. همچنین این دستگاه به کمپرسور گریز از مرکز شبیه است. زیرا جریان هوایی که از آن عبور می کند به صورت پیوسته است.
کمپرسور اسکرو هوا را به خوبی تحت فشار قرار می دهد. در صنایعی که نیازبه هواسازی دائم و پیوسته تحت فشار ۸ تا ۱۲ بار وجود دارد این کمپرسور کاربرد فراوانی دارد. به علاوه در مواقعی که نیاز به تولید هوای فشرده در ظرفیت های بالاتر از۱۰۰۰ دقیقه بر لیتر باشد کمپرسور اسکرو کارآیی و توان بیشتری دارد.
021-66791775
0910-6618679
کمپرسور اسکرو (Screw Compressor) دستگاهی از خانواده پمپ بادهای هوا می باشد. این مدل در میان انواع کمپرسور اجزای تشکیل دهنده کمتری دارد زمانی که کمپرسور پیستونی توان تولید حجم زیاد هوای فشرده را نداشته باشد و فاقد کارآیی لازم باشد، از این کمپرسور استفاده می شود. در این بخش از سایت کمپرسور نوری می خواهیم به معرفی مدل هایی از کمپرسور اسکرو که در شرکت ما برای فروش آماده هستند بپردازیم. در صورتی که قصد خرید کمپرسور اسکرو را دارید و نیاز به مشاوره رایگان برای اطلاع از قیمت کمپرسور اسکرو را دارید می توانید روی کمک کارشناسان کمپرسور نوری حساب باز کنید.
قیمت و خرید کمپرسور اسکرو
یکی از عوامل موثر بر قیمت کمپرسور اندازه و سایز آن می باشد هر چه اندازه آن بزرگتر باشد، گران تر است. عامل دیگر که در قیمت این دستگاه موثراست قدرت موتور آن می باشد. مسلما برندهایی که موتور قدرتمندی دارند، قیمت بیشتری دارند.
برای دانلود فایل مشخصات کمپرسور اسکرو در کارخانه کمپرسور نوری کلیک کنید.
یکی دیگر از عوامل موثر بر قیمت این دستگاه کیفیت قطعاتی است که در تولید آن به کار رفته است و مورد دیگر کیفیت مونتاژ است که قیمت کمپرسور را تحت تاثیر قرار می دهد.
بخش اعظم قیمت کمپرسور به لوازمی مانند واحد هواساز و الکتروموتور کمپرسور بستگی دارد. از جمله دیگر عواملی که بر قیمت این دستگاه اثر گذار است برند سازنده آن، نوع کمپرسور، ظرفیت و قدرت آن می باشد.
فروش کمپرسور اسکرو
کارخانه کمپرسور نوری در زمینه فروش انواع کمپرسور به همراه تمام قطعات و لوازم جانبی مورد نیاز با بالاترین کیفیت به مشتریان خدمات ارائه می دهد. محصولات ما دارای خدمات پس از فروش و ضمانت نامه و پشتیبانی پس از فروش می باشند. کارشناسان ما در واحد فروش به مشتریان خدمات مشاوره ای رایگان برای خرید، نصب و راه اندازی انواع کمپرسور را ارائه می دهند.
ویژگی های کمپرسور اسکرو هوای فشرده
برخی از ویژگی های کمپرسور اسکرو هوای فشرده:
یکی از امتیازات این دستگاه در مقایسه با انواع دیگر کمپرسور این است که در فشارهای بالا بدون افت و خیز و نوسان عمل می کند.
ساخت و طراحی این وسیله به گونه ای است که اجزای تشکیل دهنده آن در حین کار کمتر دچار اصطکاک و برخورد با یکدیگر می شوند و همین موضوع هزینه نگهداری و تعمیر را کاهش می دهد.
میزان هوادهی این دستگاه به دلیل جریان یکدست و مداومی که تولید مي کند، بازده فراوانی دارد.
این دستگاه حجم کمی دارد و فضای زیادی را اشغال نمی کند.
داشتن ارتعاش و نوسان بسیار کم در حین کار
هواسازی در این دستگاه به صورت یکنواخت انجام می شود بنابراین در این دستگاه اختلالاتی همچون surg و برگشت هوا به داخل هواساز به وجود نمی آید.
در این دستگاه نشت روغن به ندرت دیده می شود به دلیل تعداد اندک آب بندهای محفظه تراکم
برخلاف ظرفیت بالایی که در تولید هوای فشرده دارد از نظر مصرف انرژی به صرفه است.
جریان برق توسط inverter به آرامی در الکتروموتور قطع و یا وصل می شود.
نکات مهم در خرید کمپرسور اسکرو
یکی از نکات مهم در خرید کمپرسور اسکرو انتخاب شرکتی است که می خواهید این دستگاه را از آن بخرید تمام اجزای تشکیل دهنده کمپرسورهای اسکرو که در بازار های داخلی به فروش می رسند یکسان هستند اما نوع شرکت تولید کننده اهمیت زیادی دارد.
کارخانه هایی که این دستگاه را تولید می کنند از لحاظ دانشی که استفاده می کنند و نیروی متخصص و ماهر که در ساخت این وسیله به کار می گیرند و همچنین در ارائه گارانتی و خدمات پس از فروش تفاوت دارند.
توصیه می شود قبل از خرید از کارخانه سازنده دیدن کنید تا از سطح کیفی مونتاژ دستگاه آگاه شوید در بعضی از موارد ممکن است دو دستگاه از نظر توان، مدل و الکتروموتور یکسان هستند اما در حین کار کردن یکی از دستگاه ها ارتعاش و دمای کمتری داشته باشد و این به خاطر کیفیت مونتاژ است.
کمپرسوری را بخرید که لوازم یدکی آن در بازار وجود داشته باشد بنابراین قبل از خرید حتما به این نکته توجه کنید. یکی دیگر از نکاتی که باید در زمان خرید به آن توجه کنید مقدار فشارمورد نیاز برای دستگاه ، حجم مخزن و قدرت موتور آن است.
انواع کمپرسور اسکرو
این کمپرسور به طور کلی در دونوع ساخته و روانه بازار می شود:
کمپرسور اسکرو بدون روغن یا اویل فری ( Oil Free Compressor)
در صنایعی که ابزار و تجهیزات آن به روغن حساسیت زیادی (۱PPM ) نشان می دهد این دستگاه کاربرد دارد و هزینه نگهداری و فرسایش آن بیشتر از نوع دیگر کمپرسور اسکرو می باشد اما لازم به ذکر است که امتیازهایی هم نسبت به کمپرسور اسکرو اویل اینجکت دارد.
کمپرسور اسکرو روغنی یا کمپرسور اویل اینجکت (Oil Injected Compressor)
در این نوع از کمپرسور برای کم کردن برخورد و مالش بین اجزای تشکیل دهنده و همچنین برای جلوگیری از گرم شدن دستگاه و خنک شدن آن از روغن استفاده می شود. هم زمان با ورود جریان هوا به داخل کمپرسور تزریق روغن نیز انجام می شود با عمل چرب کردن، اجزای تشکیل دهنده کمپرسور به سهولت و به روانی حرکت می کنند.
همراه با هوای فشرده که از کمپرسور خارج می شود این روغن نیز خارج می شود، در مسیر هوای فشرده آغشته به روغن فیلتر قرار دارد که هوای فشرده را از روغن جدا کرده و بعد از این مرحله روغن به مخزن مخصوص برگردانده می شود.
ناگفته نماند که بعد از فیلتر شدن روغن تمام روغن از هوای فشرده جدا نمی شود و مقداری از آن وارد سیستم می شود. اگر این هوای همراه با روغن به تجهیزات و ابزاری که از هوای فشرده استفاده می کنند به ویژه وسایلی که به روغن حساس هستند آسیبی وارد نکند و عملکرد آن ها را دچار اختلال نکند این نوع کمپرسور بازدهی و راندمان بیشتری نسبت به کمپرسور بدون روغن دارد.
مزایا و تفاوت کمپرسور اسکرو بدون روغن با کمپرسور روغنی
مهم ترین تفاوت بین کمپرسور روغنی و بدون روغن در نوع ساختاری است که برای خنک کردن دستگاه استفاده می شود اما هرکدام از این دستگاه ها دارای امتیازهایی نسبت به نوع دیگر دارد.
کمپرسور اسکرو روغنی قدرت بیشتری برای تولید هوای فشرده دارد و می تواند به میزان ۱۰ تا ۲۵ فوت مکعب هوا در دقیقه تولید کند و اغلب در صنایع بزرگ کاربرد دارد اما کمپرسور بدون روغن توانایی کمتری دارد و حداکثر توان آن تولید ۵ فوت مکعب هوا بردقیقه است.
فشار کمپرسور روغنی بیشتر از کمپرسور اسکرو بدون روغن است و کمپرسور بدون روغن گران تر از روغنی است در ضمن به دلیل وجود روغن بین اجزای کمپرسور روغنی مانع از گرم شدن بیش از حد دستگاه می شود و دمای قطعات آن نیز بالا نمی رود در نتیجه دوام و ماندگاری دستگاه افزایش می یابد.
هوایی که در کمپرسورهای روغنی تولید می شود کیفیت پایینی دارد و ممکن محیط را نیز آلوده کند به علاوه این دستگاه به مراقبت و سرویس بیشتری نیاز دارد.
کمپرسور اسکرو روغنی زمان کمتری برای انتقال هوای فشرده لازم دارد و سریعتر این کار را انجام می دهد اما در نوع بدون روغن انتقال هوای فشرده کندتر صورت می گیرد.
کمپرسور روغنی در حین کار کردن سرو صدای کمتری نسبت به کمپرسور بدون روغن ایجاد می کند.
نحوه کار کمپرسور اسکرو هوای فشرده
وقتی که روشن می شود هوا ابتدا از فیلتر عبور می کند و سپس وارد بخش هواساز می شود قسمت هواساز از دو مارپیچ یا روتور که این روتورها به تناوب می چرخند تشکیل شده است.
هوا دراین جا بین روتورها حبس می شود و به طور پیوسته حجم آن کاهش پیدا می کند در نتیجه با افزایش انرژی جنبشی ذرات هوا عمل فشرده کردن آن انجام می شود.
بالا رفتن فشار از یک طرف کمپرسور آغاز می شود و از سمت انتهای روتور نیز هوای فشرده خارج می شود وپس از پاک شدن از ناخالصی ها در مخزن هوای فشرده ذخیره می شود.
کاربرد کمپرسور اسکرو
این دستگاه از وسایل پرکاربردی است که در صنایع مختلف استفاده می شود حتی در صنایعی که به فکر خطور نمی کند یکی از ابزارهای مفید است.
در صنایع مربوط به لوازم خانگی و در تولید وسایلی همچون کولر های گازی و یخچال و فریزر
در بعضی از دستگاه ها و وسایل مورد استفاده در بخش دندانپزشکی این دستگاه کاربرد زیادی دارد.
صنایعی که از سیستم های هوای فشرده بهره می برند و همچنین در بخش هایی که نیاز به ذخیره گازهای صنعتی دارند.
صنایعی که در ساخت و تولید صنایع فلزی فعالیت می کنند.
کمپرسور اسکرو کوپل مستقیم یا کمپرسور اسکرو تسمه ای
کمپرسورهای اسکرو کوپل مستقیم مدلی از کمپرسورها هستند که با همگامسازی اسکروهای ثابت و متحرک موجب افزایش فشار هوا میگردند. این کمپرسورها راندمان بالایی دارند چرا که میزان اتلاف انرژی در آنها نسبت به کمپرسورهای ریلی و بلت درایو کمتر است.
سادگی طراحی و قطعات کم این نوع کمپرسورها موجب طول عمر بالایی آنها گردیده و همچنین باعث نگهداری آسان این مدل از کمپرسورها شده است. کمپرسور اسکرو تسمهای هم نمونهای از کمپرسورها میباشد که اتصال آنها به موتور الکتریکی با استفاده از یک تسمه صورت میگیرد. این کمپرسورها دو پیچ دارند که با چرخاندن آنها در جهت مخالف هوای میانشان فشرده میگردد و سپس این هوای فشرده به مخزن هوای تعبیه شدهای انتقال داده میشود.
کمپرسور اسکرو تسمهای نسبت به سایر کمپرسورها از فواید زیادی برخوردار است چرا که این کمپرسورها دارای عملکرد پایدار و بدون نوسان هستند. همچنین بسیار بادوام بوده، صدای کمی تولید میکنند و تعمیر و نگهداری آسانی دارند و دارای کارایی مناسبی میباشند.
چرا کمپرسور تسمه ای انتخاب بهتری است؟
نمونهای از کمپرسورهای اسکرو که اتصال آنها به موتور با استفاده از تسمه صورت میگیرد به کمپرسور تسمهای معروف هستند. استفاده از کمپرسور اسکرو تسمهای مزایای زیادی نسبت به کمپرسورهای گیربکسی و اسکرو مستقیم دارد که میتوان مزایای آنها را این چنین بیان کرد:
راندمان کمپرسور اسکرو تسمهای بالاتر است، چرا که میزان هدر رفت انرژی در تسمه نسبت به کمپرسور گیربکسی و محور مستقیم کمتر است.
کمپرسور اسکرو تسمهای نسبت به کمپرسورهای محور مستقیم و گیربکسی ابعاد کوچک و وزن کمتری دارد، از این رو جای زیادی را اشغال نمیکنند و حمل راحتی دارند.
کمپرسور اسکرو تسمهای نسبت به نمونههای گیربکسی و محور مستقیم بسیار کم صداتر میباشد، از آنجایی که تسمه نسبت به گیربکس و محور مستقیم نویز کمتری تولید میکند.
تعمیر، نگهداری و نصب کمپرسور اسکرو تسمهای بسیار راحتتر میباشد چرا که از قطعات کمتری نسبت به کمپرسورهای نظیر گیربکسی و محور مستقیم برخوردار است.
کمپرسور اور سایز (Over Size) چیست؟
کمپرسورها در صنعت امروزی که دستگاههای مکانیکی، برقی و دیزلی جای خود را به دستگاههای پنوماتیک داده اند، بعنوان قلب تپنده کارخانه محسوب میشوند. در صورتی که کمپرسور یک کارخانه به هر دلیلی خراب شود بسیاری از دستگاهها از مدار تولید خارج شده و تولید متوقف می شود. لذا برای جلوگیری از این کار از کمپرسور های اورسایز که از قطعات بزرگتری استفاده شده اند و دمای کاری پایین تری دارند و تحت فشار کار نمیکنند، استفاده می شود.
کمپرسور اور سایز
اسکروها در صنعت به صورت دائم استفاده میشوند. این کارکرد دائم کمپرسور باعث داغ شدن دستگاه شده و کارایی دستگاه کم میشود و احتمال خرابی زود هنگام به وجود میآید لذا برای اینکه کارایی کمپرسور را بالا ببریم از کمپرسوری استفاده میکنیم که به آن کمپرسور اورسایز میگویند. در کمپرسورهای اورسایز قطعات استفاده شده یک سایز از حالت استاندارد بزرگتر انتخاب میشود. به طور مثال درکمپرسورهای اسکروی معمولی عموماً رادیاتور کمپرسور به اندازه کیلووات دینام استفاده میشود اما در کمپرسورهای اورساز رادیاتور ۱ یا ۲ سایز بزرگتر انتخاب میشود و از روغن بیشتری جهت خنککاری استفاده می شود. این کار باعث میشود کمپرسور با دمای پایین تری کار کند و عمر مفید دستگاه زیاد شود.
در کمپرسورهای اورسایز میتوان مخزن سپراتور، دینام، رادیاتور، فیلتراسیون، اینورتر، کابین کمپرسور و فن کمپرسور را بزرگتر انتخاب کرد در شرایط سخت کاری با دمای پایینترین کار کند و دچار آسیب و خرابی نگردد.
انواع پمپ باد اسکرو
پمپ باد اسکرو در دسته پمپ بادهای جابهجایی مثبت قرار میگیرد که از ساختار چرخشی برخوردار است. امروزه این کمپرسورها در صنایع مختلفی استفاده میشوند و انواع مختلفی دارند. میتوان برخی از مدلهای مختلف پمپ باد اسکرو را این چنین بیان کرد:
پمپ باد اسکرو خشک و بدون روغن
در این کمپرسورها از هیچ نوع روغنی استفاده نمیگردد، در حقیقت قطعات به کار رفته در تولید این پمپ بادها به گونهای ساخته شدهاند که لازم نیست آنها را مورد روغنکاری قرار داد. معمولا از این پمپ بادها بیشتر در مشاغل دارای حساسیت بالا استفاده میشود که نباید هیچگونه نشتی روغن در آنها اتفاق بیفتد. لازم به ذکر است پمپ باد اسکرو خشک به هنگام کار با هوای فشار بالا عملکرد چندان مناسبی ندارند، همچنین تاب تحمل دماهای بالا را هم نخواهند داشت. بنابراین اپراتورها به هنگام کار با این دستگاهها باید دقت زیادی به کار گیرند چرا که این پمپها از حساسیت بالایی برخوردار هستند.
پمپ باد اسکرو روغنی
همان گونه که از نام این کمپرسورها مشخص میباشد، روغن جهت روانکاری قطعات این دستگاهها استفاده میگردد. از این رو پمپ باد اسکرو روغنی در مشاغل با حساسیت کمتر نسبت به روغن استفاده میشود.
بکارگیری روغن در این کمپرسورها فواید زیادی به همراه دارد. یکی از عمده فواید آنها، افزایش طول عمر دستگاه میباشد چرا که روانکاری قطعات پمپ باد اسکرو موجب میگردد تا دستگاه دچار اصطکاک نشود. همچنین وجود روغن در پمپ باد اسکرو مدل روغنی موجب میگردد تا قطعات دچار گرمای بیشتری نشوند و آسیب چندانی نبینند.
روغن موجود در این دستگاهها بر کیفیت کار نیز تاثیر زیادی میگذارد و کیفیت آنها را بالا میبرد، از این رو منجر به پخش صدا، خنک کردن و روانکاری میگردد. معمولا کمپرسورها براساس تعداد دور به دو نوع اصلی تقسیم میشوند که شامل کمپرسور باد اسکرو روغنی فشار ثابت و پمپ باد اسکرو فشار متغیر میباشند.
کمپرسور فشار ثابت بیشتر در سیستمهایی به کار گرفته میشوند که از جریان فشردهسازی دائمی هوا برخوردارند، بنابراین این پمپها در مدلهایی استفاده میشوند که دور ایرند در آنها ثابت است، از این رو جریان خروجی از کمپرسور نیز مقدار ثابتی است. کمپرسورهای اسکرو متغیر نیز طوری ساخته شدهاند که دور ایرند آنها با توجه به میزان مصرف هوای فشرده کم یا زیاد میگردد، از این رو وجود چنین ویژگی تا حد زیادی مانع از اتلاف انرژی میشود.
سوالات متداول کمپرسور اسکرو
۱- در کارخانه کمپرسور نوری چه سایز از کمپرسور اسکرو موجود است؟
کمپرسور پیستونی تا ۱۰۰۰ لیتر و کمپرسور اسکرو تا ۳۵۰۰۰ لیتر موجود است.
۲- از چه سایز کمپرسوری، کمپرسور اسکرو بخرم بهتره؟
از ۱۰۰۰لیتر به بالا اسکرو به صرفه تر از پیستونی است.
۳- چرا کمپرسور اسکرو بخرم؟
کمپرسور اسکرو یک کالای سرمایه ای است برعکس کمپرسور پیستونی و هر زمان بخواهید می توانید آن را بفروشید. به عبارتی این کالا به راحتی خرید و فروش میشود. چهار دلیل عمده برای خرید کمپرسور اسکرو وجود دارد.
تولید حجم بالاتر باد
جزو سرمایه شما به حساب می آید.
مصرف برق کمتر
تعمیر و نگهداری ارزان تر
۴- آیا هزینه تعمیر نگهداری کمپرسور اسکرو از پیستونی بیشتر است؟
خیر .به نسبت حجم تولید باد هزینه های تعمیر نگهداری کمتر و به صرفه تر می باشد.
۵- اگر بعد از یک سال به کمپرسور اسکروی سایز بزرگتر نیاز داشتیم، امکان تعویض هست؟
بله ما در کارخانه کمپرسور نوری این امکان را فراهم کردیم که در صورت نیاز، کمپرسور شما را با سایز بزرگتر تعویض کنیم.
۶- برای انتخاب کمپرسور چه پارامترهایی لازم است؟
دبی، فشار و نوع کمپرسور
۷- دمای اتاق کمپرسور چقدر باید باشد؟
بین ۵ الی ۳۵ درجه
۸- در خرید کمپرسور اسکرو چه مواردی مهم است؟
جنس هواساز،دینام،رادیاتور،فیلتراسیون،و از همه مهمتر شرکت سازنده کمپرسور زیرا خدمات پشتیبانی به تولید کننده بستگی دارد.
۹- قیمت کمپرسور اسکرو چقدر است؟
قیمت کمپرسور اسکرو بسته به جنس، سایز و دیگر موارد متفاوت است. شما می توانید با تماس با کارشناسان کارخانه نوری از مشاوره رایگان ما برای خرید کمپرسور استفاده کنید.